Kurs-flyer (1).png

kurser i  Sociala medier & marknadsföring

Min senaste kurs på A house är nu avslutad. Vänligen anmäl ditt intresse här om du är intresserad av att gå min kurs. 
Jag planerar att hålla kurs igen i början av 2018.  Mina kurser i egen regi vänder sig åt mindre företag och frilansare. 

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

Upplägg & Program:

  • Inspiration, trender och aktuella nyheter inom sociala medier

  • Vikten av att ha en tydlig identitet och röd tråd i sociala medier 

  • Så här personifierar du ditt varumärke med hjälp av sociala medier

  • Tips & tricks för att få ditt community att växa

  • Hur skiljer sig kanalerna åt? Crash course i hur man använder Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn i sin marknadsföring.  

  • Planera, Paketera, Producera och Publicera - Vi går igenom rutiner och verktyg för att jobba effektivt med sociala medier. 

Om mig: 

Lydia Kellam driver eget företag och frilansar med sociala medier, content marketing, digital marknadsföring och strategi. Hon har jobbat med företag som Ericsson, Warner Music och WWF, och byråer som Prime, House of Radon och Futerra. Hon är även flitig föreläsare och lärare på bl.a. Hyper Island och Nackademin. Hon brinner för strategi i sociala medier, content marketing, digitala communities och storytelling. Hon är utbildad vid Uppsala universitet och Berghs School of Communication. Lydias intresse för sociala medier växte fram när hon bodde i New York i 5 år och drev The Swede Beat, en blogg som uppmärksammade svensk musik, mode och konst.